PC Monitor Confort

PC Monitor Confort
Primul remediu pentru ochii sensibili si iritati cauzati de monitorul computerului, TV şi a medilor iluminate artificial.

Detalii

90 lei

pcmc

Disponibilitate: In Stoc

Adaugă în coş

Nota: 2.7/5 (56 voturi exprimate)

PC Monitor Confort , 2.7 out of 5 based on 56 ratings

PC Monitor Confort este special creat pentru a reduce disconfortul cauzat de utilizarea indelungata a computerului, TV şi a medilor iluminate artificial. Substantele active continute de produs contribuie la ameliorarea tulburarilor de vedere (ce apar in urma vizualizarii imaginilor discontinue si intens luminate); maresc capacitatea de adaptare a organismului; imbunatatesc circulatia periferica si cerebrala; sursa naturala de antioxidanti ce reduc efectele nocive ale radicalilor liberi. Persoanele care utilizeaza intens calculatorul sunt supuse la numerosi factori nocivi: raze X, campuri electrostatice, imagini discontinue si foarte luminoase, etc. Au o pozitie statica prelungita si nefireasca, ceea ce duce la compresia prelungita si repetata a vaselor si nervilor. in plus, dau dovada de un nivel emotiv crescut. Mainile executa miscari dese si rapide, suprasolicitand incheieturile (mai ales pe cele ale degetelor si coatelor).

Compozitie:Ginseng Alb 0,010 g, Beta Caroten 0,050 g , Euphrasia 0,100 g, Gingko biloba frunza 0,040 g, Afin 0,100 g, Pin Marin 0,020 g

Ginsengul este cunoscut pentru proprietatile sale adaptogene; studiile clinice au evidentiat efectele benefice asupra spermatogenezei (ce poate fi afectata la cei ce utilizeaza intens PC-ul).

Ginkgo biloba are efect vaso-reglator la nivel cerebral si periferic, reducand senzatia de amortire a antebratului (cauzata de compresiunea la nivel vascular).

Beta-carotenul (provitamina A) este transformat de ficat in vitamina A, in functie de necesitati. Este foarte important pentru buna functionare a ochilor. Intervine in sinteza rodopsinei, pigment necesar vederii crepusculare.

Euphrasia – floarea de ochi este folosita de multi ani in medicina traditionala pentru a mentine starea de bine a ochilor. Preintampina procesele naturale de imbatranire ale ochiului, mentinand acuitatea vizuala. Este de ajutor in cazul afectiunilor inflamatorii infectioase sau non-infectioase de la nivelul sacului conjuctival.

Fructele de afin contin antocianozide ce asigura o diminuare a permeabilitatii capilare; creste rezistenta vaselor sangvine; bun protector coronarian si al vascularizatiei retiniene. Contine pigmenti ce ajuta la regenerarea purpurii retiniene si la sensibilizarea fotoreceptorilor oculari; imbunatateste acuitatea vizuala.

Pinul marin este un antioxidant natural ce reduce efectul negativ al stresului oxidativ si diminueaza intensitatea proceselor de imbatranire. Mecanismul de actiune consta in reducerea radicalilor liberi (specii reactive ale oxigenului a caror formare este favorizata de campurile electo-magnetice generate de computer) si indepartarea lor din celule.

Mod de administrare: 1 cps /zi, înainte de masa, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni.

Mod de prezentare: cutie cu 3 blistere a 10 capsule/blister.

Nu exista nici un comentariu inca.

Coş  

Nici un Produs

Transport 0 lei
Total 0 lei

Plata Online