Plata si Livrare

MODALITATI DE PLATA

PLATA ON-LINE
pentruochi.ro accepta plata cu carduri VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, carduri de debit sau de credit. Plata este debitata de pe card doar la momentul expedierii.
pentruochi.ro foloseste tehnologia de securizare a platii pentru a face experienta cumparaturilor dumneavoastra sigura si in siguranta.

PLATA IN SISTEM RAMBURS
Aceasta plata se efectueaza integral la momentul primirii coletului. In cazul livrarii coletului de catre curier, plata se face catre curierul care livreaza comanda.


INFORMATII TRANSPORT

Puteti  ridica comenzii direct de la magazinul nostru situat in Brasov, Str. Molnar Janos, Nr. 11/14 sau magazinul din Bucuresti, Sector 4, Calea Serban Voda, Nr. 18-20;
 sau putem livra produsele direct la adresa indicata de Dvs. In acest caz la valoarea comenzii se adauga taxele de transport.

Taxele de livrare prin FAN COURIER sunt :
- 13RON in Bucuresti
- 15RON in restul tarii unde FAN COURIER are acoperire


Taxele de livrare prin POSTA ROMANA sunt :
- 9RON in Bucuresti
- 12RON in restul tarii

DACA LOCALITATEA DUMNEAVOASTRA NU SE AFLA IN ARIA DE ACOPERIRE , PUTETI RIDICA COLETUL DE LA CEL MAI APROPIAT SEDIU FAN COURIER SAU PUTETI ACHITA DIFERENTA COSTURILOR DE EXPEDIERE DE LA CEL MAI APROPIAT SEDIU FAN COURIER PANA LA ADRESA DUMNEAVOASTRA. Pentru livrari in afara retelei FAN COURIER se va incasa o taxa de 0,9ron/km, o singura data, doar la dus.

Vezi AICI lista cu orasele care intra in zona de acoperire FAN COURIER.

Coş  

Nici un Produs

Transport 0 lei
Total 0 lei

Plata Online