Capsulele PC Monitor Confot si Night Vision au fost realizate de Medica Grup condusa de Dr. Ionut Moraru in colaborare cu Firma Legend Optic.

Medica Group functioneaza pe piata romaneasca inca din anul 1992, avand capital integral privat si luand fiinta ca urmare a studierii nevoilor de pe piata interna si externa.

Domeniul in care activeaza Medica Group este unul de interes general, promovand difuzarea terapiilor alternative, fara efecte secundare si realizate conform celor mai inalte standarde de calitate, contribuind astfel la imbunatatirea actului medical in Romania.

Medica Group ofera o gama larga de produse si servicii, care se adreseaza unui interval extins de afectiuni si tuturor categoriilor de varsta. Ca principiu, produsele sunt impartite pe game corespondente anumitor afectiuni sau varste, precum si metodelor specifice de productie (ex. phyto-minerale sau phyto-gelule, etc.). Numarul total de produse este de aproximativ 1000 sub diverse forme de prezentare: comprimate, capsule, geluri, creme, siropuri, spray-uri, tincturi, ceaiuri, etc.

Produsele sunt adresate tuturor categoriilor de consumatori: de la persoane sanatoase care doresc mentinerea starii de sanatate si prevenirea imbolnavirilor, la persoane care le folosesc ca adjuvante in diferite tratamente.

La baza succesului Medica Group se afla produsele inventate, patentate si premiate ale Dr. Ionut MORARU, (Budapesta, Bruxelles, Geneva, etc. 1999, 2000, 2001, 2002), precum si peste 165 de marci, modele industriale. In 2007 au fost inregistrate primele marci europene.

Obiectivele primordiale ale Medica Group sunt promovarea unor produse la preturi accesibile, insotite de servicii adecvate de calitate superioara.

Coş  

Nici un Produs

Transport 0 lei
Total 0 lei

Plata Online